tiistai 25. kesäkuuta 2013


Huipputarjous!!!


Nyt on loistotilaisuus saada suosittua Strarnutritionin Intra workout-juomaa Octanea -30% alennuksella!!!

Octane on tosiaan Starnutritionin valmistama treenin aikana nautittava aminohappojuoma, joka sisältää loistavassa suhteessa BCAA:ta, L-Glutamiinia, Sitruliinimalaattia ja B6-vitamiinia. Octane on stimulanttivapaa tehonlisääjä, joka edistää palautumista ja lisää suoritustehoa. Kaiken nupiksi jopa sen maut ovat raikkaita ja hyviä!

Itse käytän Octanea joskus myös ennen treeniä, mikäli teen pumppipainoitteisempaa-treeniä otan lisäksi AAKG (arginiini alfa-ketoglutaraattia), jolloin ko. kompo toimii myös loistavana pumppiboosterina!

Tarjous on HUIKEA! Normihinta on nimittäin 37,90€ ja nyt allekirjoittaneen seuraajille tuote tarjotaan alennuskoodilla: OctaneFTKU5 hintaan 26,50!!! HUOM Tarjous voimassa vain 30.6 klo 23:59 asti, joten HOP HOP tilaamaan!!

Tilaaminen on helppoa! Klikkamalla TÄSTÄ, pääsee Fitnesstukun sivuille ja rullaamalla sivua alaspäin tulee esiin tarjouskoodikenttä (osoitettu punaisella nuolella), johon kirjoittaa vain OctaneFTKU5 ja tuotetta pääsee tilaamaan tarjoushintaan niin paljon kuin haluaa!!!!


Joten ei muuta kun tilaamaan huipputuotetta huipputarjouksella ja treenaamaan into piukeena!!! And that´s it bang bang!!!


Kaikille tilanneille onnittelut loistavasta valinnasta, kiitos ja kumarrus! :)

:Sami

perjantai 7. kesäkuuta 2013


Morjesta pöytään pitkästä aikaa!


Kiireitä on pidellyt ja valitettavasti joutunut prioirisoimaan hommia siihen malliin, että blogin päivittelyynkin pääsi tulemaan useamman viikon tauko. Kouluhommia on tullut väännettyä naama sinisenä ja tuloksena on toki se että sain kaikki insinööriopinnot tehtyä ja nyt odottelen lautakunnan päätöstä siitä saanko automaationinsinöörin tutkintotodistuksen tämän vuoden juhannukseksi ja kaiken järjen mukaan niin tulisi tapahtua. Lisäksi uudet opinnot ovat lähteneet rullaamaan hyvin..

Mikäli joku kerkesin jo huolestua että ovatko treenitkin jääneet tekemättä, niin sen huolen voi unohtaa: Treenattu on! Treenien osalta homma on kulkenut erittäin sujuvasti. Aloitin tosiaan yhteistyön viisinkertaisen maailmanennätysmiehen Jaakko Kailajärven kanssa ja treenit ovat kulkeneet todella hyvin.

Ensimmäisellä kuuden viikon treeniperiodilla Jaska teetti allekirjoittaneelle kolme eri kyykkytreeniä viikossa (etu, sekä takakyykkyjä) ja päänpäälle punnerrettiin jollaintavalla lähes joka treenissä! Treenejä oli kuudesti viikossa ja kerran tai kaksi päivässä. Tässä pientä videon pätkää joistakin nostoista kyseisen periodin varrelta:


Toisella periodilla on painotuksia hiukan muutettu. Rinnallevetoon ja työntöön keskitytään entistä enemmän. Tämä siksi koska allekirjoittaneelle on mudostunut rinnalleveto kaikista vaikeimmaksi liikkeeksi ja työnnössäkään tekniikka ei ole vielä sillä lailla napsahtanut kohdilleen, että saisin varsinaista hyötyä saksaamisesta tai allemenosta (työnnän samat raudat ilman allemenoakin), mutta eiköhän ne siitä kohdilleen napsahda kunhan saadaan riittävästi treeniä ja toistoja alle. J

Kaiken kaikkiaan treenit kuitenkin rullaavat todella hyvin eteen ja ylöspäin. Muutamaan juttuun täytyy nyt fokusoitua entistä enemmän, mutta muuten kaikissa pääliikkeissä ennätykset tuntuvat paukkuvan.
Seuraavat suuremmat kilpailut joihin aion osallistua ovat 8.11 Helsingissä pidettävät Strongman fitneksen avoimet EM:t. Kyseisten kisojen yhteydessä pidetään myös tämän vuoden Strongman fitneksen SM:t, sekä -105kg:n vahvamiesten MM:t ja paljon muuta, joten todella kovat karkelot tulossa ja pakko olla ko. päivänä kunnossa!

Oma kehonpaino huitelee tällä hetkellä 90kg tietämillä, joten rontti viisi kiloa on tarkoitus dieetata ennen marraskuuta läskiä pois ja loput vedätellään sitten nesteistä. Tällä hetkellä tosiaan jo pientä välidieettiä päällä, varsinaisia lajitreenejä en ole vielä aloittanut vaan nyt on tarkoitus hankkia voimaa mahdollisimman paljon ja siirtää se sitten ennen kisoja lajeihin ja pikkuhiljaa lisäillä myös sitä lajin ”fitness-puolta” eli keuhkojen availua ym. crossfit-tyylistä settiäkin taas tiedossa.

Eli ei muuta kun hyvällä asenteella ja täyttä höyryä eteenpäin!
Loppuun haluan vielä onnitella Hartikaisen Janne joka viime viikonloppuna voitti yhdeksännen -105kg Suomen vahvimman-tittelin ja nupiksi teki suomalaista voimailun historiaa olemalla myös vahvin myös avoimessa sarjassa! Paljon onnea Jannelle! Hieno mies ja loistava urheilija! (Janne muuten nähdään myös marraskuussa tositoimissa, joten silloin rytisee, se on varma!)


Eteläsuomen sanomien juttua Jannesta pääset lukemaan klikkaamalla TÄSTÄ.


Ei muuta kun katsokaahan allekirjoittaneen treenivideo, nauttikaa kesästä, treeneistä ja viettäkää hyvää elämää!!! Pyrin kirjoittelemaan ja tekemään videoita nyt taas tiiviimmin kun se kouluhommien aikataulujen puolestakin on taas mahdollista!

Stay tuned!


:Sami