tiistai 25. kesäkuuta 2013


Huipputarjous!!!


Nyt on loistotilaisuus saada suosittua Strarnutritionin Intra workout-juomaa Octanea -30% alennuksella!!!

Octane on tosiaan Starnutritionin valmistama treenin aikana nautittava aminohappojuoma, joka sisältää loistavassa suhteessa BCAA:ta, L-Glutamiinia, Sitruliinimalaattia ja B6-vitamiinia. Octane on stimulanttivapaa tehonlisääjä, joka edistää palautumista ja lisää suoritustehoa. Kaiken nupiksi jopa sen maut ovat raikkaita ja hyviä!

Itse käytän Octanea joskus myös ennen treeniä, mikäli teen pumppipainoitteisempaa-treeniä otan lisäksi AAKG (arginiini alfa-ketoglutaraattia), jolloin ko. kompo toimii myös loistavana pumppiboosterina!

Tarjous on HUIKEA! Normihinta on nimittäin 37,90€ ja nyt allekirjoittaneen seuraajille tuote tarjotaan alennuskoodilla: OctaneFTKU5 hintaan 26,50!!! HUOM Tarjous voimassa vain 30.6 klo 23:59 asti, joten HOP HOP tilaamaan!!

Tilaaminen on helppoa! Klikkamalla TÄSTÄ, pääsee Fitnesstukun sivuille ja rullaamalla sivua alaspäin tulee esiin tarjouskoodikenttä (osoitettu punaisella nuolella), johon kirjoittaa vain OctaneFTKU5 ja tuotetta pääsee tilaamaan tarjoushintaan niin paljon kuin haluaa!!!!


Joten ei muuta kun tilaamaan huipputuotetta huipputarjouksella ja treenaamaan into piukeena!!! And that´s it bang bang!!!


Kaikille tilanneille onnittelut loistavasta valinnasta, kiitos ja kumarrus! :)

:Sami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti