maanantai 21. tammikuuta 2013

6 weeks out ja synttäriviikko



Maanantai: Päivällä extrahieronta olkapäille ja forkuille by Teemu
Illalla: Avanto, uinti, sauna ja venyttely
Käytiin taas Ollin kanssa jo lähes perinteikkäällä palauttelupäivän uinti & venyttelyreissulla Valkealassa. Kävin tosiaan avannossa nopeuttamassa palautumista, kuten viimekerrallakin (silloin en vaan muistanut asiasta mainita).;)

Tiistai: Aamulla rive
Raa’an rinnallevedon opettelua 110kg asti.
Illalla Maastaveto
Lämmittelyt, työsarjat: 190kgx3, 220kgx3, kova sarja: 240kgx5


Keskiviikko: Päivällä Gasumin työpaikan hieronta, selkä/rintaranka
Gasumilla on tosiaan mahdollisuus päästä työpaikan kautta hierontaan 9,5 € omavastuulla about kerran kahteen viikkoon. Olen toki käyttänyt tuota mahdollisuuttaa aina kun vapaita aikoja on ollut.
Illalla: Vasurilla sirkuskässäriä ja apuliikkeitä
Kiertäjien ja olkapään lämmittelyt.
Sirkuskässäri vasurilla ~55kg x1, ~57kgx1, 59,6kgx4
Päälle apuliikkeitä: Hammerihauista, ylä- ja alataljaa sekä vipareita ja loppuun vielä yksi ykkönen sirkuskässärillä, hyvä treeni ! ! :)


Torstai: Etukyykky, keskivartalonvoima+koko kropan nopeusvoimatreeni
Etukyykkyvariaatio: Lämmittelyt+kolme työsarjaa.
KEVYTTÄ ! ! :)
Keskivartalonvoimareeni papan kanssa. Taljarutistuksia, ”Stalloneja ja pyyhkiöitä”.
Päälle nopeusvoimaa: Läpsyleuvat 5x3-1, penkki 4x2 tasajalkaloikkia 1m narun yli 4kpl vauhtipunnerrus tangolla 2x2 vauhtipunnerrus kässillä 2x2

Perjantai
Päivällä: Olkapäiden, forkkujen ja rintarangan sekä pohkeiden hieronta by Teemu
Perjantaisin mulla on nyt ollut normisti varsinaisista treeneistä lepo ja vakio hierontavuoro Teemulla. Toimii hyvin palauttelupäivänä ennen viikonloppua, jolloin yleensä hyödynnän päivätöistä poissaoloa treenaamalla enemmän, myös lajeja tulee tehtyä lähes aina viikonloppuisin. Perjantait ja maanantait ovatkin tätä taustaa vasten tällä hetkellä itselleni otollisimpia ja parhaimpia päiviä hieronnoille, palauttaville treeneille, venyttelylle tai jopa totaalilevolle.
Illalla käytiin Nallen kanssa viemässä pari viikkoa sitten väsäämiemme lajitreenivälineitä Luumäkeen ja samalla morjenstamassa mun porukoita. Nyt Luumäessä alkaakin olla kasassa aika mukava puuhanurkka . . :)





Lauantai: Synttärit ja sen kunniaksi kolme treeniä ! ! :)

Lauantaina tosiaan juhlistin synttäreitäni treenaamalla kolmesti. :) Päivä starttasi jo aamuneljältä, kun kaverini Nalle tuli ovivuoronsa jälkeen hakemaan mut kämpän ovelta aamupalalle ABC:lle. Olin saanut Teemulta luvan syödä kyseisen päivän täysin vapaasti ja aamupalamättö läksi aivan totaalisesti käsistä. Tämä oli treenien kannalta virhe, söin överisti ja vaikka aamupalan jälkeen painelin nukkumaan oli  vielä herätessäni kymmeneltä todella turvonnut olo, oikeasti. Suolisto ei pystynyt käsittelemän kyseistä mälliä ennen päivän ensimmäistä treeniä ja verenkiertoni taisi olla pääasiassa suolistossa vielä kun koko ensimmäisen reenin ajan. Tein sirkuskässäriä ja se ei kulkenut, jouduin jo lämmittelyissä taistelemaan että sain edes hyväksytyn toiston 59,6kg kässärillä, jolla keskiviikkona tein vasemmallakin  puolella suht kevyen nelosen. Tein kuitenkin treenin taistellen ja pääsin kyseisen päivän tavoitteeseen, eli sain tehtyä ensimmäistä kertaa elmässäni hyväksytyt toistot molemmilla käsillä jopa hiukan kisapainoista kässäri painavemmalla murkulalla (kisoissa 63kg, näissä treeneissä käytin 63,1kg:n murkulalla). Olen siis treenin loppujen lopuksi todella tyytyväinen, koska selkeästi huonossakin treenissä pystyin kuitenkin ko. painolla hyväksyt toistot tekemään. Tästä on hyvä jatkaa, ja ensitreenissä toivon jo pystyväni tekemään ko. kässärillä sarjaa . .


Sirkuskässärillä punnertelun jälkeen suuntasin kämpille ja aterion. Merkkipäivänvietto jatkui sillä, että Lahtelainen ystäväni "Jones" saapui luokseni. Vaihdoimme nopeasti kuulumiset allekirjoittaneen kämpillä ja sen jälkeen painelimme valmentajani luokse ja Joni sekä Teemu keskustelivat Jonin tulevaisuuden suunnitelmista sillä lopputuloksella, että nyt Teemu on myös Joneksen valmentaja. ;)

Teemulla käynnin jälkeen suuntasimme takaisin Gymille ja teimme päivän ensimmäiseen yhteiseen treenin. Joni teki oman treeninsä ja itse jatkoin päänpäällepunnerrusteemaa, tosin tälläkertaa tein akselipunnerrusta. Edelleenkin ei punnerrukset kulkeneet sillälailla mitä parhaimmillaa, mutta ihan ok treeni silti. :)



Treenin jälkeen tarvittiin luonnollisesti kaloreita ja pyörähdettiin testaamassa uusi purilaispaikka Three Wigs Kouvolan keskustassa. Saatiin hampparit yllättävän nopeasti ja oli muuten hyvää ruokaa sekä ystävällistä että nopeaa palvelua ! :)

Aterioinnin jälkeen ajeltiin taas treenaamaan, tälläkertaa Kuusaan Kunto-Mekkaan. Tehtiin taka- ja sivuolkapäitä, selkää, hauista, sekä vähän myös rintaa ja pohkeita heavy-duty- tyyliin. Hyvä treeni ! :)

Treenien jälkeen suuntasimmekin allekirjoittaneen kotikonnuille Luumäkeen ja äidin lihapatojen sekä täyttekakkujen ja muiden herkkujen ääreen ! Syötiin, saunottii, katsottiin leffaa ja syötiin lisää ! Kauheaa biletystä siis ! :D Luumäessä kävi kakulla myös toinen ystäväni Emppu.
Äidille iso kiitos sapuskoista ja muusta ylläpidosta !

Sunnuntai: Lajitreeniä
Sunnuntaina kun oltiin herätty, saatu hiilaripöhöstä silmät auki ja aamupala syötyä suunnattiin Taavettihallille. Jones ja Emppu treenailivat omia treenejään varsinaisen punttisalin puolella ja itse treenasin lajitreenejä juoksusuoralla. Tein Merkkaria, testasin ekaa kertaa Husafell:n kantoa, nostelin muutaman kerran atlaskiveä, työnsin kelkaa ja kannoin kaljatynnyriä. Koska aamulla oli taas palattu suht. normaalin ruokavalion pariin ja annettu sapuskoiden laskeutua rontti pari tuntia ennen treenaamisen aloittamista kulki homma taas sillälailla kuin pitääkin, eli hyvää luvaten . . :)

Merkkaria otin 15,5m 310kg aikaan 17,9sek.Husafell:a kannoin vain sen matkaa että kun vähän alkoi happoa tuntua jaloissa niin pudotin pois, olen tyytyväinen kun tuo 139kg:n husafell tuntui yllättävänkin helpolta lajilta. 104,5kg Atlasta nostin muutamia kertoja syliin ja kerran olkapäälle sekä kertasin Qvintuksen opettamaa nopeaa nostotekniikkaa. Kelkkaa, joka ei luista tuossa tartanilla juuri mihinkään työnsin 50kg lastilla about 15m aikaan 27,4sek. Päälle kantelin rontti 90kg kaljatynnyriä ja otin yhden juoksulähdönkin . . :) Hyvä treeni ja mahtava fiilis !



Luumäessä oli mukava nähdä vanhoja tuttuja ja vaihtaa kuulumisia. Kokonaisuudessaan aivan huippu viikonloppu, sekä koko viikko ! Kiitos kaikille mukana olleille ! :)

:Sami

2 kommenttia:

  1. Saiko joku viehättävä tarjoilija paperille piirretyn ruusun? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, joku viehättävä ja poikkeuksellisen fiksu tarjoilija saattoi saadakin! :D

      Poista