maanantai 11. helmikuuta 2013


3 weeks out ja haastattelu Juggernautilla !


Kalle Beck (Jenkkien top ranked Strongman Fitness-kisaaja) haastatteli allekirjoittaneen Juggernautin(JTS) sivuille. Kyseisessä haastattelussa vastailen aika pitkilläkin vastauksilla ja lontoon murteella Kallen esittämiin kysymyksiin. Valotan mm. omia ajatuksiani ja näkemyksiäni kehonrakennuksen ja vahvamiesurheilun eroista sekä treenin että menttaalisen puolen osalta. Käykäähän lukemassa ! Haastikseen pääsee klikkamalla TÄTÄ.

Maanantai 4.2.2013 Jäsenkorjaus

Jäsenkorjaaja Jani Niemisen manipuloitavana reilu 2h, muuten huilia koko päivä.

Tiistai 5.2.2013 Tankojumppa

Saatiin Janin kanssa allekirjoittaneen lonkkakori suoraksi. Tiistaina oli ensimmäinen aamu perjantain jälkeen, kun pystyin nousemaan sängystä ylös suoraksi ilman mainittavia kipuja. Levossa muuten tuntui vielä pientä kipua, mutta jumpatessa paikat lämpöisenä tuntui jo hyvältä. Hyvän näin, huomenna toivottavasti jo kunnon treenien pariin . . :)

Tankojumppa sisälsi allemenollisen vauhtipunnerruksen rytmityksen parantamista, muutaman riven ja lisää allemenollista vauhtipunnerrusta. Tein varmaan kymmeniä sarjoja vauhtipunnerrusta allemenoin, painolla 20kg-40kg. Rupesi kyllä näyttämään ja tuntumaan paremmalta kuin koskaan ennen tähänasti . .


Keskiviikko 6.2.2013 Akselia+apuliikkeitä Luumäessä

 - Lämmittelyt rintarangalle ja kiertäjälle.
 - Lämmittelysarjat akselilla
1. Akselipunnerrus maasta suorille käsille 97kg x6+1(seitsemäs meni yli minuutin) päälle 2x1 samalla painolla
ja alle 50kg:lla useita lyhyitä sarjoja tekniikan hiomiseksi.
Päälle apuliikkeitä salilla: Takaolkapäitä, selkää, hauiksia, epäkkäitä, vähän pohkeita ja GHR:ää.

Keskiviikkona  sain myös varsin mieleistä postia, nimittäin tämänvuoden ensimmäin Fitnesstukun tialukseni saapui perille: Kyseisistä tuotteista voin ainaskin heti kärkeen suositella Fitnesstukun uutta treeniboosteria F#cked Up:ia! Kokeilin ko. tuotetta ekaa kertaa perjantaiseen lajitreeniin ja pukkasin heti omia ennätyksiä itselleni uudessa ja keskittymistä vaativassa liikkeessä, eli vauhtipunnerruksessa allemenon kanssa. Tekniikkani vajavaisuudesta kertoo se, että olen aiemmin 25mm akselilla punnertanut päänpäälle 127kg ilman mitään allemenoa mutta uskon että kun saan tuon allemenon jalostettua kuntoon pystyn punnertamaan sillä kupolin päälle tulevaisuudessa paljon isompia romuja. Jotenkin bodaritaustaiselle voimapunnertajalle tuo allemenon oppiminen on ollut haasteellista, mutta olen sitä nyt tarkoituksella sahannut ennen mm:iä todella paljon jotta saisin sitten sielä kunnon "pumpun" käyntiin akselipunnerruksessa ja tehtyä 102,15kg akselilla maasta suorille käsille kunnioitettavan sarjan. Juuri tuo allemeno on siinä avainasemassa, koska sen avulla pystyy säästämään sarjassa huikean määrän energiaa. Anyways, uusi treeniboosteri ainaskin itselläni tuntui parantavan selkeästi keskittymiskykyä ja piristi muutenkin mukavasti treeniä! Kokeilkaa itsekkin ! Tuote on vielä kaikenlisäksi juuri nyt Fitnesstukulla -25% alennuksessa ! Tuotteen löydät Fitnesstukun sivuilta klikkaamalla TÄTÄ.

Torstai 7.2.2013 Tankojumppaa Kuntokeskus Ykkösellä

Päivällä klo 15

-Rintarangan ja olkapäiden lämmittely kepillä

Allemennolisen vauhtipunnerruksen hiomista ja hermottamista alle 40kg:lla useita lyhyitä sarjoja.

Päälle ultravenytyksiä pohkeille, kiertoja vatsoille kepillä ja koneessa.

Illalla lonkan auki hieromista by Teemu


Perjantai 8.2.2013 Lajitreeniä Luumäessä with Nalle

"extralajireeni" Karsinta+finaalilajeja johon haluan juuri nyt eniten panostaa

 -Rintarangan ja olkapäiden lämmittely kepillä, vähän kiertäjiä
1. Vauhtipunnerrus akselilla allemenoin, ykkösiä ~115kg asti
2. Raakoja rinnallevetoja akselilla ~110kg asti
3. Husafell-stonen poimintoja kolme, ja muutamalla eriotteella pari semi lyhyttä kantamista.
4. Autonperännostoa mukailevalla laitteella erilaisten tekniikoiden kokeiluja ja eri korkeudelta joku viitisen sarjaa kolmosia. Painoja kiekkoja, kuminauhat ja yksi mies.
5. Kaljatynnyrin nopeita syliinottoja parilla eri otteella ja muutama lyhyt juoksu.
X. Päälle muutama sarja takaolkapäitä, flatseja, epäkkäitä ja hammerhauiksia salilla.

Treenikaverini Nalle on varsinainen mielialaurheilija, välillä mies on kuin lammas ja toisinaan antaa ihan kaikkensa!
Tänään Nallella oli taas vähän huonompi/rennompi päivä:

Onneksi Taavettihallilta löytyi myös Nallelle mieleinen treeniliike; patjalla makaaminen täysiä ! Toisen sarjan hän otti salipenkillä istuen kovaa ! ;) Ei vaineskaan, Nalle on oikeasti mulle todella hyvä treenikaveri koska on mua selkeästi isoluisempi (yli 190cm ja 110kg), joten monessa lajissa olen paatintappina usein todella tiukoilla kun leikkimielellä kisaamme. Tämä taas on hyvä omia kisojani samankokoisia kavereita vastaan ajatellen. Hyvinhän tuo Nallukka tänäänkin jaksoi allekirjoittanutta tsempata. 
Itelläni oli oikeastaan aivan valtavan hyvä treeni ja hyvä fiilis siitä edelleenkin ! ! :)


Lauantai 9.2.2013 Palauttelua+huoltoa

Palauttava aamuaerobinen 20min. Päälle lonkan ja jalkojen huoltoa autonvahauskoneella ja "viemäriputkella".Sunnuntai 10.2.2013 Lajireeniä Luumäessä Med Sineri

Karsintalajeja

-Rintarangan+kiertäjien jne. lämmittelyt
1. Akselipunnerrus ~100kg maasta suorille x5 minuuttiin. Päälle pieni tauko ja kakkonen
2. Merkkari ~300kg 2x15,5m
3. Maastaveto puvulla 260kg asti
Päälle muutama teknisesti erittäin hyvä vauhtipunnerrus akselilla ~55kg:lla allemenoineen päivineen.

Ei kulkenut ihan niin hyvin mitä olisin halunnut, kuvasta kuitenkin näkee että tanko ainakin kulki jalkaa pitkin. :D Tästä on taas hyvä jatkaa eteen ja ylöspäin . .Kokonaisuudessaan treeniviikko oli ok ja hyvä. Vältyin vakavilta loukkaantumisista ja pysyin terveenä sekä muutama ennätyskin tuli joten ei voi olla muuta kun tyytyväinen! Sunnuntaina kuitenkin kroppa tuntui jo akselipunnerruksen lämmitelyissä hiukan tukkoiselta (yllätys, kun perjantainakin olin punnertanut), heti tuli sellainen fiilis että ei tule ihan paras mahdollinen treeni ja sama fiilis seurasi läpi koko treenin. Treeni oli ihan ok hyvä, mutta ei ihan niin huippu mitä olisin halunnut ja kroppa tosiaan tuntui tukkoiselta joten nyt alkavakin viikko aloitetaan muutamalla palauttavalla päivällä. Niistä lisää sitten ensiviikolla, joten pysykäähän kanavalla ! :)

T. Extraordinary strong little man Sami PätäriEi kommentteja:

Lähetä kommentti