sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kledjuja ja kenkiä  


Eräs neitokainen pyysi mua jokin aika sitten kirjoittaman blogiini juttua treenivaatteista. En tiedä olenko täysin oikea ihminen puhumaan vaatteista mitään, mutta yritän kirjoitella ko. aiheesta tarkemman postin jossain vaiheessa ja tässä postissa kerron enemmän omia mielipiteitäni treenikengistä. Kouvolan seudulla asuville voin kuitenkin paljastaa paikan josta saa todella laadukkaita Better Bodiesin ja Gaspin treeni ja vapaa-ajanvaatteita, se on Sportia KT-SPORT Kuusankoski. Itsekin kävin taannoin hakemassa KT-Sportista yhden kierroksen vapaa-ajan vaatteita. 

Nyt kelpaa pyöriä kartsalla kun vimosen päälle kledjud päällä ! Kiitoksia Niko ja KT-SPORT Kuusankoski ! :)

Samalla reissulla mukaani tarttui myös sopuhintaiset Reebokin CrossFit-lifter kengät:


Ostin kuvassa olevat crossfit-kengät koska tällä hetkellä allekirjoittaneen treenikasseista löytyvät ainakin kolmet eri treenikengät: Perus painikengät salille, koriskengät kävely- ja kantolajeihin sekä painonnostokengät kyykkyihin ja päänpäällepunnerruksiin. Näissä CrossFit-kengissä on painnonnosto kenkää vastaava korko, mutta joustava lestin etuosa. Kengissä on todella hyvä kitka ja istuvuudeltaan ne ovat U-form muotoilunsa ansioista aivan omaa luokkaansa. Näillä kengillä pystyn siis tekemään noita about noita kaikkia lajeja, ei ehkä aivan yhtä hyvin mitä "special"-kengillä mutta hyvin kuitenkin. Ajatuksena onkin siis ottaa nämä itselleni sellaisiksi treenikengiksi ja säästää esim. lomamatkoilla tilaa kun ei tarvitse raahata neljiä eri kenkiä mukana. Kisatilanteet ja jopa speciaalitreenit ovat sitten taas omia tilanteitaan joissa aijon jatkossakin käyttää parhaita mahdollisia tamineita kaikin puolin. 

Olen nyt noita kenkiä testaillut etenkin jos salin lattialla on kumimatto tms. joustava alusta eivät nuo kengät esimerkiksi päänpäällepunnerruksissa korkonsa ansiosta paljoa PN-kengille häviä. Kitka on normaaleilla alustoilla loistava ja istuvuus tosiaan aivan omaa luokkansa. ISO peukku näille crossfit-lifter kengille ! Voin näitä vilpittömästi suositella kaikille jotka ovat sali/kyykkykenkien ostoa harkitsemassa.

Reebok:n kenkiä ja kaikkea muutakin urheiluun liittyvää taminetta löytyy tosiaan sopuhintaan ja asiallisella palvelulla Sportia KT-SPORT Kuusankoskelta! :)

:SamiEi kommentteja:

Lähetä kommentti