sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Lomaviikko Losissa


Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Viime viikkoina ollut "pikkasen" kiirettä,  on tullut mm. kirjoitettua yksi insinöörityö loppuun ja aloitettua uudet opinnot toisessa oppilaitoksessa jne.. Joten nämä Jenkkilän lomaviikon tarinatkin julkaisematta, mutta kuten sanottu, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. MM-kisojen ja Arnold Sports Festivaalien jälkeen tosiaan suunnattiin viikoksi Californiaan ja Losiin treenailemaan sekä lomailemaan. Kyseinen viikko meni varsin mukavasti. Ihmeteltiin Papan kanssa Gold's:lla laitteita ja treenattiin bodaustyyliin sarjat loppuun ja vähän ylikin ! 

Viikon menu: 

Maanantaina: aamulla ja illalla olkapäät
Tiistaina: aamulla yoga, päivällä ja illalla kädet
Keskiviikkona: Rinta selkä
Tostaina: Aamulla jalat 1 ja illalla jalat 2+extratreeniä yläkropalle

Nyt kun bodattiin niin bodattiin kunnolla ja sitä silmälläpitäen jos jonain päivänä vielä poseerauslavalle nousen rankaistiin pohkeita joka treenissä. ;) Maanantaina, tiistaina ja torstaina tehtiin tuplatreenit samoille lihasryhmille. Eli aamuisin runtattiin raskaammin heavy duty- tyylillä ja illalla samoille lihasryhmille pidempää sarjaa enemmän eristäen. Torstaina tosin tein aamun jalkatreenin täysin omalla tavallani koska halusin ottaa ko. treenissä jalat voimapainotteisemmin. Tein etu- ja takakyykkyjä sekä vetoja eri tekniikoin kolmosen sarjoja ja suurimman osan toistoista "pausseilla". Iltatreeni sitten taas poudaten ja eri laitteita testaillen. 

Päivisin käytiin syömässä paljon ulkona. Testailtiin eri paikoissa mitä ihmeellisempiä amerikanherkkuja sekä bodybuilding menyitä. Vaikka kisat eivät menneet Columbuksessa tänä vuonna aivan niin hyvin mitä olisi voinut, niin lomaviikolla fiilis oli silti aivan katossa! Onhan ainakin allekirjoittaneella ollut yksi unelma elämässä päästä treenaamaan Gold´s:lle ja nyt se oli vieläkin hienompaa koska pääsin sinne tavallaan oman urheilussa saavuttamani menestyksen kautta (SM-kisojen pääpalkintona oli lentolippu MM:iin). 

Muutama kuva lomaviikolta:  


Jalkatreenin palautumismättö Ben & Jerry´s ;)

Ripaus historiaa . .
Hullunkiilto silmissä ekaa kertaa The Meccaan treenaamaan !

Tiistain aamuyoga

Minä ja mestareiden valmentajat 

 Ollin kanssa Venicellä
 Ollin kanssa Venicella 2 ja käytiin muuten kastelemassa jalat west coastilla !
Koko porukka syömässä


Torstain jälkeen suunnattiin auton nokka kohti Losia ympäröiviä alueita. Aluksi allekirjoittanutta hieman meinasi jurppia kun olisin vaan halunnut treenata Gold's:lla ja kanssa matkaajia taisi taas tämä V*****aa. Mutta loppujenlopuksi oli ihan siistiä nähdä Route 66 jne. aavikon hiekkaa sekä Oakleyn tehdas. :)


 Jossain aavikolla
Ghost town

 Route 66
Grilliruokaa Argentiinalaiseen tyyliin, reissun paras safka (kuva kännykästä).
Oakleyn tehdas (kuva kännykästä).
Laguna beach (kuva kännykästä).

Oakleyn tehtaanmyymälän piha

Eli lomaviikolla treenattiin maanantaista torstaihin ja perjantaista sunnuntaihin reissattiin. Iso maahan tuo Jenkkilä on. Muutamasta osavaltiosta nyt pienen palasen nähneenä voin näiden kokemusten perusteella todeta tykkääväni kyseisestä maasta. Maisemat ovat erilaisia ja ihmiset mukavia sekä erittäin ystävällisiä.
Kepa ja Teemu iloisina treenin jälkeen; "pelkkää aurinkoa" . . ;)

Kuten jo aiemmin mainitskin treenien saralla mulla puhaltaa tällä hetkellä isolta osalta uudet tuulet. Koetan niistä rustailla tarkemmin juttua lähiaikoina, joten pysykäähän taas kanavalla! 

:Sami

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti